Spierpijn Na Thaise Massage  thumbnail

Spierpijn Na Thaise Massage

Published Jul 17, 23
10 min read

Thaise Massage Poststraat Lokeren

Mensen durven er niet echt naar te vragen of naar te luisteren is mij opgevallen. Het wordt stil. Je verkeert een tijd in een soort niemandsland. Afgesloten van het sociale leven en bent ternauwernood aan het overleven op je kleine eilandje. Je leeft, maar ook niet echt. Alles wat ik opgebouwd had, een mooi netwerk aan vrienden en gelijkgestemden, is afgebrokkeld, want niemand heeft ooit meer iets echt van mij gehoord, want ik was er niet meer echt.

De laatste tijd begon dat te doven. Ik wilde van kinds af aan geen vlees eten (mijn ouders wel), ben hooggevoelig, was aan de pil en na de geboorte van mijn zoontje in 2009 verhoogde mijn stress-niveau zich ernstig doordat hij anderhalf jaar lang bijna niet sliep (ik dus ook niet) en ik door een scheiding ging.

Daarnaast is er iemand in mijn familie overleden aan een te laat ontdekt B12 tekort en komt dementie en hooggevoeligheid veel voor in mijn familie. Toen ik die puzzelstukjes bij elkaar legde, wist ik dat ik de hoog gedoseerde zuigtabletten van jullie moest gaan gebruiken om beter te worden. Een jaar eerder ging het al iets beter met mij door paleo te gaan eten (oervoeding), dus door o.

Gevoelige mensen worden er zoveel krachtiger en weerbaarder door. Wat een ontroering! En tegelijkertijd verbazing, dat het in Nederland zo slecht erkend wordt en onderzocht wordt met verkeerde maatstaven. Ik hoop dat de oplossing van Dr (hoe vaak thaise massage). Hans Reijnen snel door een groot publiek erkend gaat worden zodat velen (want die zijn er!) een veel betere levenskwaliteit kunnen krijgen door deze Koning van de vitaminen weer aan hun lichaam te geven.

Dankjewel dat je dit op je genomen hebt! Bless you, liefs Clare van den Berg (43 jaar) uit Kampen, Maart 2015 "Al in mijn jeugd kreeg ik gezondheidsproblemen; ik kon niet lang staan of lopen. Ik had het gevoel dat er mieren onder mijn voeten kriebelden. Was heel gauw moe ook – zag altijd heel bleek, wit; was gauw verkouden en ziek; had allerlei allergieën. thaise massage lier.

O ja, PANIEK: in 2006 bleek ik een pap 3a afwijking in de baarmoedermond te hebben; maar het bleek vals alarm. Inmiddels weet ik dat zo’n afwijking door een B12-tekort veroorzaakt kan worden.. Toen werd ik op mijn 28-ste zwanger en mijn gezondheidsklachten werden erger en erger: ik kwam de trap haast niet meer op van uitputting, met ook hele enge hartkloppingen (was bijna niet te doen); mijn hoofd was een vergiet: ik vergat telkens van alles.

Thaise Massage Spierpijn

00 werken, moest ik om 10. 00 al naar huis: ik kón dan niet meer. Ik was elke dag geradbraakt. Douchen was soms al teveel inspanning – kun je je dat voorstellen? Ik was een hoogbejaarde dertiger! En ik liep van het kastje naar de muur bij dokters. Ze konden niets ontdekken bij mij.

Ik had ook last van psychische ellende, van angsten, van woedeaanvallen, etc. En dan zeiden ‘ze’: je mankeert niks. thaise massage mortsel antwerpsestraat. Ga maar naar het Riagg. Kortom: het was een hele zware zwangerschapsperiode. Uiteindelijk is mijn zoon er via een keizersnee gekomen – en dat heeft mijn klachten die ik al had weer verergert.

Ik wist dat dat niet klopte: ik werd panisch van die lui! Ik wilde een vitamine test. Nou, ik moest er echt om smeken: Bleek ik een B12 bloedwaarde van 74 te hebben! Kreeg ik anderhalf jaar geleden injecties met Hydroxocobalamine B12: twee keer per week. Na 26 injecties was ik nóg niet opgeknapt.

nl ontdekt en daar las ik over die zuigtabletten met hele andere soorten B12. Maar het kwam alleemaal nog een beetje nieuw en zweverig over op mij. Dus ik durfde niet te stoppen met die injecties – ik was bang dat ik anders dood zou gaan. Maar op een gegeven moment dacht ik: “Gesiena, je móet beter worden”.

Ik voel me inmiddels ook veel gegronder en veel rustiger van binnen – ik ben veel minder een adrenaline figuur- en ik kan nu veel beter onderscheid maken in de buitenwereld wat wel of niet goed voor mij is. Ik kom dankzij het feit dat mijn B12 weer op orde is ook beter op voor mezelf nu.

Mán, als ik nu terugkijk op die jaren van die slopende B12-tekort ziekte: ik was bijna dood, zó uitgeput, gesloopt en ondermijnd was ik. Ik kon eigenlijk alleen nog maar liggen…met in al die ellende altijd nog wel het vertrouwen dat het ooit goed zou komen. Maar dat vertrouwen werd wel heel vaak beproefd, kan ik je zeggen.

Staden Thaise Massage

En ik ben ook een veel leukere moeder voor mijn zoon geworden. Die heeft niet meer een continu doodzieke moeder om zich heen. Die ook nog eens van het kastje naar de muur werd gestuurd door artsen, internisten en noem het allemaal maar op. Mijn kind van inmiddels 14 had trouwens ook veel klachten.

Wou dan bijvoorbeeld ook niet mee naar de camping. En het was een echte “gamer”; als hij uit school kwam, kroop hij vaak direct achter zijn computer en ging gamen. Ook met hem zijn we naar allerlei artsen geweest, maar niemand wist de oplossing. En de kinderarts nam ons niet serieus.

En dat gamen? Nauwelijks meer: Hij gaat nu liever buiten sporten. Deze B12-tekort-kwestie is een heel belangrijk onderwerp: er zijn zóveel mensen die ziek thuis zitten, of in een tehuis zitten met een onbehandeld of niet goed behandeld B12 tekort. Daar word ik nog wel eens verdrietig van, als ik daaraan denk.De meesten pakken het op. En ze knappen allemaal op, ook kinderen. Dat vind ik super om te zien. Dus tegen iedereen die twijfelt of zijn gezondheidsklachten misschien door een B12 gebrek komen, zeg ik: probeer het uit. Baat het niet, dan schaadt het niet en je hebt een grote kans dat het je gaat helpen.” Gesiena Ps: Gesiena is ook een succesvol medium.

Maar toch...dat kleine sprankje vechtlust dat nog in me was, deed me nog een laatste keer 'proberen' de oorzaak te vinden - thaise massage sint job. Omdat artsen me telkens huiswaarts stuurden met de 'diagnose' stress of 'het zit in je hoofd'....Ik kreeg er zo'n hekel aan, want ik wist dat er meer moest zijn.

Ik wist: Dit is het, dit is waar ik zolang naar zoek. De ene arts wou hier niet in mee, de volgende wel: “We kunnen het toch proberen want het kan geen kwaad”. Goed, ik startte toen eerst met B12-injecties, en langzaam aan kwam ik terug op krachten. Langzaam maar gestaag kreeg ik mijn leven weer terug en kon ik weer doen wat ik zolang niet had kunnen doen, had ik weer energie....Tot de arts zei: “Het is genoeg nu, je hebt genoeg B12 in je lijf, je kan verder nu”.

Thaise Massage Landen

Dus weer bijna terug bij 'af', eerst weer de bekende verergeringssymptomen....Maar intussen kreeg ik ook weet van de site van Bo Baden en het werk dat Hans Reijnen heeft gedaan, en dat er B12 smelttabletten bestonden...wauw veel gemakkelijker dan injecties.. (thaise massage haaltert)...Ik kwam in contact met Bo en dat gesprek deed me enorm goed.

Je miserie is voorbij.....Ik bestelde de zuigtabletten en liet de injecties nog niet direct varen en nam dit samen voorlopig, tot ik me weer veel beter voelde. Nu neem ik enkel nog de B12 zuigtabletten. En zo kreeg ik weer mijn leven terug: op m'n werk ging het ook steeds beter, ik deed in de periode van herstel lichter werk omdat ik me moeilijk kon concentreren, een aanbod van m'n werkgever dat ik maar al te graag even aannam, al was het niet iets dat ik leuk vond.

Nu nog steeds gaat het goed, en kan ik weer moeilijker denkwerk aan, al heb ik nog moeilijkheden met onthouden soms, maar de concentratie is er in elk geval wel. Aangezien er na lange tijd nog steeds verbeteringen merkbaar zijn, heb ik ook daar veel hoop voor de nabije toekomst. thaise massage borrewaterstraat.

Nooit ga ik nog terug, zolang ik mijn vitamine B12 nodig denk te hebben, blijf ik ze nemen. Het leven is weer een feest, dank jullie wel, nu heb ik mijn leven terug en ben ik weer die 'happy' gekke meid van vroeger". (60 jaar) uit Haarlem, Januari 2015 "Mijn opname van vitamine B12 was altijd al slecht. maysa thaise massage reviews.Als geen-vlees-eter moet ik de laatste jaren minimaal 50 gram vis eten om niet de hele dag moe te zijn - thaise massage bredene. Als ik het een paar dagen over sla, word ik weer heel moe en eet ik bewust een portie mosselen waar veel vitamine B12 in zit. Ik heb wel eens mijn niveau laten meten, maar de dokter zei dat mijn niveau hoog genoeg was.

Van "normale" vitamine B12 supplementen kreeg ik op wonderbaarlijke wijze heel erge bloeddoorlopen ogen. thaise massage roeselare. Sinds een week gebruik ik nu die van u. Ik voel me ongelooflijk energiek. Geweldig! Tot mijn eigen verbazing heeft het nog een tweede effect waarvan ik werkelijk hoop dat het blijvend is: ik slaap al de hele week door, terwijl ik al jaren een slaapprobleem had dat zich kenmerkte door midden in de nacht een tijdje tot een aantal uren wakker te liggen".

Thaise Massage Review

De huisarts gooide het op vermoeidheid en stress. Maar daar nam ik geen genoegen mee, want ik slaap goed en ben in balans. Toch vond ik het vreemd dat ik die klachten had; ik ben uiteindelijk op zelf onderzoek gegaan. Ik zelf werk als doktersassistente en ik wist al het een en ander van Vitamine B12.

vitamineb12nu.nl las, dacht ik wat komen er veel dingen overheen waar ik last van heb: spiertrillingen, krampen, onregelmatige menstruatiecyclus, angsten, prikkelbaarheid, pijnlijke tong, en zo meer van die aparte dingen. dokkeaw thaise massage. Ik dacht ik ga vitamine B12 nemen, dan kijk ik over een aantal weken of de klachten verminderd of weg zijn.

Nu ben ik 8 weken verder.. thaise massage ieper. en er is iets van binnen met mij gebeurd, ik voel me zó lekker, heb energie voor tien, heb geen angst- gedachten meer en kan veel meer dingen aan, waardoor er ook op mijn pad veel mooie dingen gebeuren. De tintelingen en krampen zijn weg, mijn menstruatiecyclus is weer regelmatig; ik heb geen pijnlijke tong meer en wat ik vooral prettig vind, is dat ik geen angstgedachten meer heb.

Door therapie en aan mezelf te werken en weer een balans te vinden in mijn leven, is de depressie verdwenen. Ik slik nu al 1 jaar geen medicatie meer. Toch merkte ik dat ik wel altijd wat vage klachten bleef houden, zoals prikkelbaarheid, angsten, krampen, spiertintelingen; ik dacht hier wil ik nog wat mee.Het grappige is, is dat ik nu echt voor het eerst lekker in mijn vel zit, en dat zonder medicatie én in de maand oktober, dit heb ik te danken aan de vitamine, B12. Als ik dit eerder had geweten, waren er voor mij, denk ik, een hoop dingen bespaard gebleven (that's live)..

Hoewel er ook allerlei oude klachten voorbij komen. Dus aan de ene kant begin ik me goed te voelen terwijl aan de andere kant oude klachten tijdelijk nog even terugkomen.... In elk geval: ik kan weer goed lopen; eigenlijk luistert mijn hele lijf beter naar me. Ik ben veel minder onhandig en omvallerig.

Burimas

Het hele lijf is vloeibaarder geworden en voelt lichter. Ook is m’n energie niveau een stuk vooruit gegaan. Mn hersenen werken ook beter. Kan gemakkelijker praten, woordvind- problemen zijn een stuk minder en ik heb veel meer overzicht. Ik kan ook gemakkelijker het geheel opnemen. Bijvoorbeeld als ik in een grote ruimte ben, zoals een supermarkt, kan ik het geheel in me opnemen, terwijl dat voorheen fragmentarisch was.

Ik heb nog wel pijn in mn lijf, soms meer en soms minder en ik hoop dat dit ook zal verbeteren. Doordat ik cursussen geef, schildercursussen, en zo nu en dan een cursus over goede voeding en supplementen, adviseer ik mensen waarvan ik vermoed dat ze een B12 tekort hebben om naar jouw site te gaan.

Latest Posts

Nada Thaise Massage Eindhoven

Published Jun 18, 24
7 min read

Thaise Massage Ezelstraat

Published Jun 17, 24
5 min read

Maysa Thaise Massage 3680 Maaseik

Published Sep 03, 23
10 min read